Bejelentkezés

Emotion

A könnyűszerkezetes házak új generációja

A szépség a minimaliznus és a prémium ötvözete

Standard és egyedi elrendezés szerinti típusok

Háromféle készültségi fok, nyaraló, vagy lakóházként használható!

Akár 5 hónap alatt kulcsrakész állapot! (betonozási időt nem számolva)

10 évre szóló szerkezeti és homlokzati garancia!

Extra magas felszereltség!

Bővebben
Emotion
EmotionEmotionEmotionEmotionEmotionEmotionEmotionEmotionEmotionEmotion

Részletek

HOLIDAY HOME - EMOTION

Nyaralóra, vagy egy különleges otthonra vágyik?

Létrehoztunk egy formát, mely minden szempontból, bővíthető, egyedi igények szerint módosítható! Megalkottunk egy stílust, mely eltér az átlagostól és mindent kielégítő luxus felszereltséggel rendelkezik.

Modern külső, környezetbarát anyagok, kulcsrakész helyszíni kivitelezés akár 3 hónapon belül.

Ön dönt! Szerkezetkész, vagy kulcsarakész kivitelezést szeretne? 

A HOLIDAY HOME EMOTION könnyűszerkezetes nyaraló, vagy lakóház, szinterezett, matt korcolt alumínium lemezekkel kerül burkolásra, mely abszolút nem igényel karbantartást! Időjárás álló, könnyen mosható, 10 év garanciát vállalunk rá!

A HOLIDAY HOME- EMOTION modellek 20 + 15 cm-es hőszigetelt falszerkezetből állnak, rejtett korcolt alu fedéssel rendelkeznek.
A házak elektromos fűtőszőnyeggel és újgenerációs oldalfali elektromos radiátorokkal fűthetők, klímával hűthetők. Az épületeket a beton alap kötési idejét követően(időjárástól függően) rendkívül professzionális, összehangolt munkával akár 3 hónap  alatt elkészíthetjük.

Az épület 117.9 m2 nettó alapterülettel, 20.6 m2 terasszal rendelkezik, mely 3db hálószobából, nappali + konyhából, fürdőszobából, tárolóból és 1db WC-ből áll. Design szempontból az épület elengedhetetlen része a fedett terasz!

Alapfelszereltség - kulcsrakész állapot

 • 20 + 15 cm-es, hőszigetelt könnyűszerkezetes fából készült falazat (igény szerint fém szerkezet)
 • Korcolt alumínium fedés és homlokzat
 • Alumínium ereszcsatorna
 • PVC nyílászárók(antracit színben RAL7016, belül fehér)
 • 1db emelő-tolóajtó, 1db bejárati ajtó, 1 db fürdő és wc ablak
 • Fehérre festett gipszkarton falak
 • Hidegpadló és csempe burkolat, viny padló (8.900.-Ft-11.900.-Ft/m2)
 • Elektromos padlófűtés, Noirot, energiatakarékos oldalfali elektromos radiátorok minimalista kivitelben
 • 1 db elektromos vízmelegítő (Ariston Velis Evo 100) WI-FI
 • 5 db beltéri ajtó (Eurowood)
 • Kristályüveg, érintős smartvillanykapcsolók, kristályüveg dugaljak (Livolo)
 • Szaniterek:1db Radaway fürdőkád, 1db Laufen mosdó, Geberit wc tartály + Geberit wc kagyló, Laufen kézmosó, Arezzo csaptelepek
 • Konyhabútor beépített konyhagépekkel (Whirlpool)
 • Beépített led szpotlámpák
 • 4 db klíma berendezés (Fisher Comfort Art plus) WI-FI

Rétegrend


Ablakok

A KÖMMERLING 76 kettős tömítés a modern ablakok összes előnyeit kínálja Önnek. A kettős tömítésű rendszer öt kamrával és 76 mm szerkezeti mélységgel lenyűgözi a modern kialakítás és a tökéletes profilarányok. Funkciójával, épületfizikai és szigetelési értékeivel, valamint a környezetvédelemmel és az értékek megtartásával teljesíti a mai és mindenekelőtt a jövőbeli követelményeket. A KÖMMERLING 76 kettős tömítés felépítése olyan innovatív, hogy modern hármas üvegezés vagy speciális, 50 mm vastag funkcionális üvegek használhatók. Az intelligens rögzítési technikáknak köszönhetően a professzionális telepítés gyors, tiszta és egyszerű

Műszaki jellemzők:

 • Modern design
 • Elegáns megjelenés 
 • Változatos felületek ízlés szerint.
 • Időtálló kialakítás, értékállóság és energiahatékonyság.
 • Alkalmazható üvegvastagság (48mm)

Felületkezelés:

 • Kívül színes (RAL7016), belül fehér vagy opcionálisan színes belső oldali megjelenés
 • Opcionálisan faerezetes vagy  belsőoldali design.

Beltéri ajtók

Egy ajtó használata során sok minden történhet, azonban az igénybevételnek láthatatlannak kell maradnia. Biztos lehet benne, hogy a CPL-felületen még a legmostohább körülmények sem hagynak nyomot. Egy új nyomtatási technológia egyedülálló képhűséget eredményez, emiatt a fareprodukciókat alig lehet megkülönböztetni a természetes fától. Sunset házainkba Eurowood CPL beltéri ajtókat építünk be, különböző színválasztási lehetőségekkel.

Fűtés

Az általunk beszerelt elektromos radiátorok már az iparág csúcskategóriás fűtőbetétjével rendelkeznek. A hagyományos elektromos radiátorokkal ellentétben tökéletesen hangtalan, használata hálószobában és gyerekszobába is ideális választás.
A radiátorok beépített digitális termosztáttal vannak felszerelve. A programozási funkciók használatával további megtakarítások érhetőek el. A gyermekzár funkció nem csupán a gyerekszobában, de vendéglátó egységekben, szállodákban is hasznos és elengedhetetlen.

A Noirot elektromos fűtőpanel a legújabb RX Silence fűtőbetétnek köszönhetően teljesen hangtalan, ideális választás gyerekszobába vagy hálószobában is. A beépített fűtőbetét egykomponensű, azaz egy darab alumínium monoblokk. Az elektromos fűtőbetét felfűtési és hűlési fázisban is csendes, nem kattog, nincsenek hőtágulásból keletkező zavaró hangok. Az elektromos fűtőpanel vezérlését egyedülálló módon félvezetővel (szilícium) oldották meg, bekapcsoláskor sincsen a hagyományos fűtőpanelekre jellemző kattanás, behúzó relé vagy bimetál hang.
A fűtőpanelek működési elve alapvetően konvekciós, azonban működése közben a felületen hősugárzásként is megjelenik a hőleadás. A hősugárzás a komfort érzet növelése érdekében hasznos funkció.

A konvekciós elv alapvetően a helyiség levegőjének keringtetését jelenti. A fűtőpanel az alsó hidegebb légréteget szívja magába, felmelegíti azt, majd később egyenletesen becirkuláltatja azt. A Noirot fűtőpanelek jellemzője ezen kívül a sugárzó hőleadás és a konvekció együttes alkalmazása. A hőleadó felület maximalizálja a hőérzetet, hiszen a felhasznált energia 20%-a sugárzó hő formájában hasznosul.
A beépített digitális szobatermosztát megfelel a legszigorúbb Úniós előírásoknak, aktívan szabályozza fűtőpanel működését, képes észlelni az ablak vagy ajtónyitásokat, és különböző programozási lehetőségeket nyújt. Egyes modelljeink már jelenlét érzékelővel is el vannak látva így automatikusan észlelik ha az adott helyiség használatban van, megemelik a helyiség hőmérsékletét.

A elektromos fűtőpanelek, többszörös elektronikus vezérlése kiterjesztette azok működési élettartamát, mely jelenleg mechanikai sérülés nélkül korlátlan, de minimálisan is 45-50 év karbantartásmentes működést jelent. Ezen élettartam mutató egy általános gépészeti rendszer élettartamának többszöröse. Összehasonlításképpen egy gázkazán vagy hőszivattyú várható élettartama 10-12 év folyamatos karbantartás mellett.

Elektromos padlófűtés

Az elektromos fűtőpanelek tökéletes kiegészítője az elektromos fűtőszőnyeg, mely közvetlenül a hidegpadló burkolat alá kerül a ragasztórétegbe ágyazva, ezzel garantálva a maximális komfortérzetet.

Hűtés

A klíma kiválasztásakor is a legjobbra törekedtünk!
A Fisher Comfort Plus klímaberendezésekkel bárhonnan kommunikálhat telefonján keresztül, így amikor hazaér, a kívánt hőmérséklet várja otthonában.

 • A DC inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. Nemcsak a készülék kompresszora, hanem a kültéri és beltéri egységek ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.
 • "BLUE FIN" bevonatú hőcserélő, mely gátolja a gombák és a baktériumok megtelepedését.
 • Négyirányú automatikus légterelés (le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért.
 • „Follow me” funkció, vagyis, kihelyezett hőérzékelés: a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
 • Temperálási funkció a fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.
 • Öntisztító funkció: megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció.Alacsony zajszintű üzemmód
 • Időzítés
 • Éjszakai üzemmód
 • Párátlanító üzemmód
 • Melegindítás – fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre.
 • TURBO üzemmód
 • Automatikus téli-nyári átváltás
 • Automatikus újraindulás áramkimaradás után

Vízmelegítés

A Velis Evo energiatakarékos elektromos vízmelegítő élvonalbeli technológiája teljesen új alapokra helyezi a kényelemről alkotott eddigi fogalmainkat. SMART DUPLATARTÁLYOS FELÉPÍTÉSÉNEK köszönhetően 50 perc alatt kész a forró zuhany.* Emellett felépítése szupercsendes vízmelegítést tesz lehetővé. 100 literes kivitel.

A Velis Evo WiFi-t kezelheti közvetlenül az okostelefonjáról, a Velis Ariston Net App alkalmazásnak köszönhetően.

A Velis Evo Plus számos előnnyel jár:

 • Leolvashatja, hányszor lehet zuhanyozni a rendelkezésre álló meleg víz alapján
 • Várakozási idő a következő zuhanyig: a kezelőfelületen mindig leolvasható a hátralévő idő
 • Naponkénti programbeállítás: mindig a megfelelő vízhőmérsékletre számíthat, a megfelelő időben, hiszen pontosan beállíthatja, mikor legyen kész a meleg víz (egy napra akár két időpontot is beállíthat)
 • SMART vízmelegítő: eltanulja az Ön vízmelegítési szokásait
 • A CoreTECH által működtetett Eco Evo funkciónak köszönhetően a Velis Evo Plus megjegyzi, hogy Ön napi és heti szinten mikor és mennyi meleg vizet használ fel.


A készülék megjegyzi az Ön felhasználói szokásait, és mindig a szükséges mennyiségben és időben állít elő forró vizet: így Ön akár 14%-ot is megtakaríthat a vízmelegítés költségéből. Bármilyen erőfeszítés nélkül a rendelkezésére áll a forró víz, amikor csak szüksége van rá!


Helytakarékos felépítés


Duplatartályos felépítésének köszönhetően a Velis Evo Plus lapos kialakítású; mindössze 27 cm mély. Függőleges és vízszintes beépítés egyaránt megvalósítható.
Olasz formatervezők lágy vonalvezetéssel alkották meg, hogy a berendezés bármilyen fürdőszoba-bútorhoz illeszkedjen. A Velis Evo Plusból különböző kapacitású modellek közül választhat, amelyek minden igényt kielégítenek.


Garantált kényelem


SMART öntisztító fűtőelem, valamint titániummal zománcozott dupla tartály és fűtőelem a hosszú tartósság érdekében. Emellett az ABS biztonsági rendszer áramszünet vagy vízhiány esetén biztosítja a zavartalan működést.

Villanykapcsolók

Csak egy érintés...a Livolo kristályüveg kapcsolói esztétikai és kényelmi szempontból is páratlanok...A különböző színű kristályüveg kapcsolók működéséhez elég csupán egy érintés.

Gyakori kérdések:

1. Használható-e az épület télen is?
Igen, az épület télen és nyáron is funkcionál.

2. Nyaralóként, vagy akár lakóházként is működik a ház?
Természetesen teljesértékű lakóházként is tekinthetünk a házra, azonban mivel minimalista stílusú épületről van szó, minden esetben a helyi építési hatóságtól érdemes kikérni a tájképekre vonatkozó előírásokat.

3. Fából, vagy fémből készül a szerkezet?
Alapesetben fából készítjük a vázat, de igény szerint egyedi árajánlat alapján fém szerkezetből is gyárthatunk.

4. Az elektromos fűtés kiválhtaó-e cirkóra?
Igen, kiváltható, ebben az esetben egyedi árajánlatot készítünk.

5. Pontosan mit tartalmaz árajánlatuk?
Árajánlatunk tartalmazza az építéshez szükséges valamennyi tervdokumentációt, beleértve a statikai terveket is, az építkezés során termelt sittek tárolását, elszállítását, a szerkezet építését, tetőfedést, víz-villanyszerelési, burkolási, bádogos, gipszkartonozási, festési munkákat, mindezekhez szükséges alapanyagokat, illetve a fent felsorolt alaptartozékokat. A betonalap készítését nem tartalmazza árajánlatunk!

6. Mennyi jótállást vállalnak?

A szerkezetre és egyéb alapanyagokra 5 év, a külső homlokzatra 10 év, az elektromos berendezésekre alapvetően 2 év, melyek márkától függően akár 3-5 évre is meghosszabbítható jótállást vállalunk.

7. Az esetlegesen felmerült hibákat mennyi időn belül javítják?
Minden Ügyfelünk egy díjmentes telefonos applikációt kap az átadást követően. Az applikáció használatakor egy SERVICE gomb megnyomásával jelezheti felénk, hogy hibát észlelt. Assistance szolgálatunk hétvégén is néhány percen belül visszahívja a hiba bejelentőjét és egyeztetik a hibajelenséget. A probléma mértékétől függően 1-2, maximum 15 napon belül minden hibát elhárítunk!

Letölthető dokumentumok