Bejelentkezés

Happy Relax

Modern formavilág, fiatalos külső.

Szauna, zuhanyzó és pihenőtér, igény esetén WC, vagy konyha.

Fa, vagy speciális homlokzati burkolólemez.

Standard és egyedi méretek.

Telefonos vezérlés. Smart House System.

5 féle alapmodell, vagy igény szerinti méretek.

10 év jótállás a homlokzatra.

Enrgiatakarékos elektromos fűtőtestek. 

Bővebben
Happy Relax
Happy RelaxHappy RelaxHappy RelaxHappy RelaxHappy RelaxHappy RelaxHappy RelaxHappy RelaxHappy RelaxHappy Relax

Részletek

SZAUNAHÁZ - HAPPY RELAX

Könnyed, modern stílus, magas alapfelszereltség, 5 féle alapmodell. A Happy Relax modelljeink 5 éve a legkedveltebbek közé sorolhatók. Standard modelljeinket egyedi igények alapján, szinte bármilyen elképzelés alapján is megépíthetjük.

MINI 

BASIC

OFFSET

MEGA

MEGA +

Happy Relax típusú szauna házaink speciális környezetbarát homlokzati panellel kerülnek burkolásra, mely anyag természetes rost lemezekből készül, és főként olyan fából áll, amely úgynevezett erő-papírokból lett feldolgozva. Fűrészáruk vagy fűrészanyagok mellékterméke, abszolút nem igényel karbantartást! Az erő-papírok szintetikus gyantákkal vannak impregnálva, a nedvességálló lemezek magas nyomáson és hőmérsékleten vannak szárítva és préselve. Ezek a lemezek nem tartalmaznak szerves halogén vegyületeket (vagy klórt, fluoridot, brómot, stb.), mint például az üvegházhatást okozó gázok vagy PVC. Nem tartalmaznak továbbá azbesztet vagy faanyagvédő szereket (gombaölő szereket, rovarírtókat stb.), és mentesek kéntől, higanytól és kandiumtól.

A szárítási folyamat során használt levegő eltávolítását egy regeneratív termikus oxidációval végzik, a kapott hőt visszavezetik a szárítási folyamatba. Ezzel a hatékony légkezelő rendszerrel elnyerte a „climate:active” díjat az Osztrák Energia Ügynökségtől és a Szövetségi Minisztériumtól a Környezetvédelemért. Ezzel évente 10,000 tonnával kevesebb CO2-t bocsát ki. A homlokzat teljesen UV és időjárásálló, ellenáll a jégnek, karcmentes, könnyen mosható!

Fűtés:

Az általunk beszerelt elektromos radiátorok már az iparág csúcskategóriás fűtőbetétjével rendelkeznek. A hagyományos elektromos radiátorokkal ellentétben tökéletesen hangtalan, használata hálószobában és gyerekszobában is ideális választás.
A radiátorok beépített digitális termosztáttal vannak felszerelve. A programozási funkciók használatával további megtakarítások érhetőek el.

A Noirot elektromos fűtőpanel a legújabb RX Silence fűtőbetétnek köszönhetően teljesen hangtalan. A beépített fűtőbetét egykomponensű, azaz egy darab alumínium monoblokk. Az elektromos fűtőbetét felfűtési és hűlési fázisban is csendes, nem kattog, nincsenek hőtágulásból keletkező zavaró hangok. Az elektromos fűtőpanel vezérlését egyedülálló módon félvezetővel (szilícium) oldották meg, bekapcsoláskor sincsen a hagyományos fűtőpanelekre jellemző kattanás, behúzó relé vagy bimetál hang.
A fűtőpanelek működési elve alapvetően konvekciós, azonban működése közben a felületen hősugárzásként is megjelenik a hőleadás. A hősugárzás a komfort érzet növelése érdekében hasznos funkció.

A konvekciós elv alapvetően a helyiség levegőjének keringtetését jelenti. A fűtőpanel az alsó hidegebb légréteget szívja magába, felmelegíti azt, majd később egyenletesen becirkuláltatja azt. A Noirot fűtőpanelek jellemzője ezen kívül a sugárzó hőleadás és a konvekció együttes alkalmazása. A hőleadó felület maximalizálja a hőérzetet, hiszen a felhasznált energia 20%-a sugárzó hő formájában hasznosul.
A beépített digitális szobatermosztát megfelel a legszigorúbb Úniós előírásoknak, aktívan szabályozza fűtőpanel működését, képes észlelni az ablak vagy ajtónyitásokat, és különböző programozási lehetőségeket nyújt. Egyes modelljeink már jelenlét érzékelővel is el vannak látva így automatikusan észlelik ha az adott helyiség használatban van, megemelik a helyiség hőmérsékletét.

A ház okos rendszerrel vezérelhető, így telefonja segítségével is kezelheti a világítást, a fűtést, a klímát és a szaunát is. A külső és belső hangszórók, azok telefonról történő indítása is alaptartozéka az épületeknek.

Felszereltség:

- 1 db finn szauna, opcionálisan dual szauna
- pihenőtér
- zuhanyzó
- hőszigetelt panoráma nyílászárók, opcionálisan tolóajtók
- 1db üvegezett PVC bejárati ajtó (zárható)
- mennyezeti szpot lámpák (típustól függő mennyiségben)
- Livolo kristályüveg kapcsolók, dugaljak
- 6 db hangszóró Bluetooth rendszerrel
- Smart House System (telefonos irányítás)
- Noirot energiatakarékos oldalfali elektromos fűtőtest (típustól függő mennyiségben)
- fa padlózat
- korcolt alumínium fedés
- alumínium ereszcsatorna
- speciális homlokzati burkolat


Telepítési feltételek:

- Vízszintes beton aljzat
- Elelktromos betáplálás (mérettől függően 230V, vagy 400V)
- Víz, szennyvíz lefolyó (csak vizes helyiségek esetén)
- LAN internet kábel, ennek hiányában megfelelő jelerősségű WI-FI
- Megrendeléskor pontos információkkal szolgálunk az előkészítésre vonatkozóan. Betonozási segédletet, alaprajzot készítünk, melyen feltüntetjük a pontos áram, víz és egyéb igényeinket.

Helyszíni felmérés:

A helyszíni felmérés díja egységesen 100.000.-Ft, Győrben, Budapesten és környékén 40.000.-Ft, mely összeg megrendelés esetén teljes egészében jóváírásra kerül a végösszegből.

Tervezési díjak:

Az alapmodellektől eltérő épületeket 500.000.-Ft vállalási díjért tervezzük meg, mely összeg megrendelés esetén teljes egészében jóváírásra kerül a végösszegből.

3D látványtervezés:

Lehetőség van 3D látvány képek elkészítésére. A képek vállalási díja 150.000.-Ft, mely összeg megrendelés esetén teljes egészében jóváírásra kerül a végösszegből.

Szaunaházainkban az okos telefonos vezérlés alaptartozék. Az applikáción kívül, felár ellenében vásárolható LCD, vagy Touch kezelőpanel is.

Kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére!

1152 Budapest, Régi Fóti út 29.

+36-20-333-22-77

Letölthető dokumentumok