Bejelentkezés

Kerti konyhák

Egyedi kerti konyhák – kültéri konyha gyártás

Egy kert megannyi lehetőséget rejt magában - feltéve, hogy jól használjuk ki. A jó levegő, a természet közelsége egyértelműen jótékony hatással van ránk, a testi és lelki egészségre egyaránt. Többféleképpen használhatjuk ezt a teret, ami egyúttal lehetőséget nyújt az élettér kiterjesztésére. A tavasz és a nyár a kültéri programok szezonja, élettel telik meg az udvar, a terasz, mert ebben az időszakban sokkal többet vagyunk kint a szabadban, mint az év bármely részében általában.

Kerti konyha

Mi lenne, ha a szabadtéri főzés, a kerti grillezés helyszíne egy sokkal kényelmesebb,
minden igényt kielégítő modern, egyedi kerti konyha lenne?


Az egyedi kerti konyhák nyújtotta lehetőségekkel a kert többé nem csupán egy udvar lesz, jó esetben szép növényekkel, hanem egy igazán hasznos életteret teremthetünk általa, ami a családi és az egyéb személyes kapcsolatok legfőbb színtere lehet!

Elképzeléseit a tökéletes szabadtéri konyháról a megrendelő saját igényeihez mérten valósítjuk meg, hogy kültéri konyhája a kert hasznos és impozáns része lehessen!

egyedi kerti konyha

Kültéri konyha gyártás, építés prémium anyagokból.

Kültéri konyha gyártás a praktikum és elegancia jegyében!

A GARDENKA egyedi kültéri konyhák formabontó megoldásokkal szolgálnak, hiszen esetükben a cél az, hogy a grillezéshez, a főzéshez, a BBQ-hoz és partikhoz olyan helyszínt nyújtsanak, ami kellőképp kényelmes, egy konyhához mérten jól felszerelt, de a háztól mégis szeparált és közvetlenül a természet, vagyis a kert részét képezze.

A minimalista stílusú szabadtéri konyhák alaprajzai kényelmes, praktikus körülményeket biztosítanak a kültéri grill programokhoz, összejövetelekhez. Ennek érdekében a kerti konyha építése a felhasználói igények szerint kerül kialakításra. Az egyedi kerti konyhák összes eleme időjárásálló kell hogy legyen, ehhez pedig kiváló minőségű anyagok használatával járulunk hozzá.

A három alaptípus egyedi elképzelések szerint módosítható. Ami minden általunk tervezett egyedi kültéri konyha esetében teljesül, az a prémium kivitelezés.

Kerti konyha építés egyéni igényeihez!

Ezek az épített konyhák olyan megoldások mentén készülnek, hogy a felhasználói élményt emeljék magasabb szintre. Az Ön elképzelései alapján elkészült konyha nem csak egy egyszerű szabadtéri konyhaként funkcionál majd, hiszen a tervezés és építés során cégünk figyelembe veszi az egyedi igényeket is. Ez vonatkozhat a méretekre, elrendezésre és felszereltségre egyaránt.

Kültéri konyháink megépítése közvetlenül a helyszínen zajlik. Viszonylag rövid idő alatt biztosítjuk a komplett kivitelezést, profi építőink gondoskodnak róla, hogy a konyha minden eleme tökéletes kivitelezéssel készüljön el. A kész kerti konyha alapterületétől függően innentől kezdve már készen áll a család, barátok fogadásához!

egyedi kerti konyhák


A kerti konyhák felépítése, jellemzői:

2300 cm belmagasság jellemzi ezeket a konyhákat, melyek alapterülete: 19,25 m², 24,5 m² vagy 31,5 m². Mivel nem csak a nyári időszakban lesz kint a kertben, ezért fontos szempont volt, hogy termékeink teljes mértékben jól alkalmazkodjanak az időjárás okozta viszontagságokhoz. Éppen ezért terveztünk egy masszív, stabil, de átjárható vázat, melyen gondozásmentes burkolatok kaptak helyet, illetve rejtett alumínium tetővel látunk el minden kerti konyhát.

Kerti konyhabútor jellemzők:

Az építés során minőségi anyagokat használunk, amelyek ellenállnak az szélsőséges időjárási körülményeknek. A fedett kerti konyha több alapszínben elérhető, melyhez stílusban és színben illő kerti konyhabútor választható. Ezek a kerti konyhabútorok különböző méretekben legyárthatók, a kültéi körülményekhez megfelelő anyagfelhasználással készülnek.

A Gardenka Family esetében 240 cm széles a kerti konyhabútor. Ideális méreteket kínál azok számára, akik kisebb kerttel rendelkeznek és inkább kisebb létszámban szeretnének grillezni a kert konyhában. A Gardenka Extra esetében a kerti konyhabútor szélessége 300 cm és egy plusz sziget is benne van a berendezésben. A Gardenka Party kerti konyhabútor szintén 300 cm szélességgel bír és különálló sziget tartozik hozzá.

konyhabútorok, kerti konyhabútor

Felszereltség:

Az alapfelszereltség részét képezi egy Broil King grillsütő, valamint egy Cata kürtős páraelszívó. Ezek a kiegészítők nélkülözhetetlenek a kültéri konyhában, ugyanakkor ha a már meglévő grillsütőt szeretne beépíteni, természetesen arra is van lehetőség, ezt kérjük jelezze felénk. Ilyenkor az általunk kínált elemeket kivesszük az alapfelszereltségből és biztosítjuk a saját vagy más gépek beszerelését.

Fókuszban maga az élmény!

Az alapvető konyha elemek mellett több extra kívánságot is teljesíteni tudunk, melyektől még hasznosabb lesz a tér. Így ha szükséges, a konyhák az alábbi módon bővíthetők, szerelhetők fel extrákkal.

Rendelhető extrák:

Beépíthető hűtő – hűtött italok tárolására.
Infrafűtés – nyílt és fedett helyen egyaránt működtethető, akár egész évben.
Kerti bútorok – opcionális, kérésre kültéri ülőbútort, étkezőbútort biztosítunk.

egyedi kültéri konyhák

Bővíthetőség:

Szauna, zuhanyzó, kerti tároló, motoros szúnyogháló, eltolható üvegfalak.

Az eltolható üvegfalak lehetővé teszik, hogy tényleg az év egészében ki lehessen használni kerti konyháink nyújtotta lehetőségeket. Egyfajta második nappali lehet a kerti konyhánk, ahol a hűvösebb időben is kellemes melegben, kellő komforttal használható a tér. Tavasszal és nyáron jól jöhet a beépített szúnyogháló, ami távoltartja a rovarokat. Motoros kivitelben igazán praktikus, hiszen könnyű mozgathatóságot biztosít.

kültéri konyha gyártás


Egyre nagyobb teret hódítanak maguknak hazánkban is a kültéri konyhák, amelyek kapcsán szó eshet a faszenes grill, gáz és elektromos grillek, kemecék, mosogató és hűtő elhelyezéséről is. A szabadban főzésnek nálunk különösen nagy hagyománya van, de teljesen más, ha egy modern kültéri konyha áll rendelkezésünkre, ahol akár a teljes baráti társaságot vagy a tágabb családot is fogadni tudjuk. A kemence még mindig népszerű termék, de egyre többen nyitnak az olyan termékek felé, amelyek modernebb, egyszerűbben fenntartható megoldásokat nyújtanak. Ilyen a kinti konyha, ami leginkább abban különbözik az előbbi megoldástól, hogy sokkal modernebb, ami nem csak a megjelenésére igaz, hanem a felszereltségére egyaránt.

Kattintson kedvenc modelljére és ismerje meg azt részletesen!