Bejelentkezés

Infinity Bath House

Sajátos stílus, egyedi megjelenés.

Egy új fogalom a SPA világában.

Szauna, gőzkabin, masszázsmedence és tágas pihenőtér.

Kétféle alapméret, azonos forma.

Magán és közösségi célra egyaránt.

Egyedülálló 10 év garanciával!

Bővebben
Infinity Bath House
Infinity Bath HouseInfinity Bath HouseInfinity Bath HouseInfinity Bath HouseInfinity Bath HouseInfinity Bath HouseInfinity Bath HouseInfinity Bath HouseInfinity Bath HouseInfinity Bath House

Részletek

FÜRDŐHÁZ

Fürdőházunkkal egy új színfoltot teremtettünk a SPA világában, mely nem csak formabontó megjelenése miatt hívja fel magára a figyelmet, hanem tekintetes mérete okán is elragadja tekintetünket! 

Az épület tervezésekor a cél elsősorban az volt, hogy létrehozzunk ismét valami újat, valami mást. Az esztétikai megjelenésen kívül fontos volt a funkcionalitás, továbbá elengedhetetlen szempontként kezeltük azt a kritériumot, hogy a ház minél több SPA élményt tudjon nyújtani.

Véleményünk szerint ma egy szauna önmagában kevés. Az élmény fokozása és a maximális relaxáció, -nem beszélve az egészségjavító hatások szempontjáról- a gőzkabin és a masszázsmedence, továbbá a tágas pihenőtér elengedhetetlen kelléke kell, hogy legyen egy luxus háznak.

Méretek

A Fürdőház két alapméretben kapható, Standard és Large. A kisebbik alapterülettel rendelkező épületben 1db szauna, 1db gőzkabin, 1db térben elhelyezett tusoló, gépház és 4-6 fős pihenőtér található. A nagyobbik házban fent felsoroltakon kívül helyet kapott egy masszázsmedence és 8 fő számára rendelkezésre álló pihenőtér is.

Standard

Large

Design

Az építményt kívülről korcolt alumínium borítással, belül pedig lambéria burkolattal láttuk el.

A belső design látványos részei a panoráma üvegfrontos szauna és gőzkabin, a térbe helyezett tusoló, de érdekes látványt nyújt a födémgerendákba süllyesztett led világítás is.

A mennyezetet nem zártuk le, így a nyugágyakon fekve felemelő érzést nyújt a födémgerendák közt látható közel 5 m magas tető robosztus szerkezete.

Minden ízében csúcsmodell.

Telefonos applikációval vezérelhető kabinok, kristályüveg-érintős villanykapcsolók, formatervezett oldalfali lap fűtőpanelek, a masszázsmedencés verzióban, speciális-rejtett páraelszívó berendezés. Saját fejlesztésű telefonos applikációnk segítségével, a SERVICE gomb megnyomását követő néhány percen belül munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és 48 órán belül elvégezzük a javítást, egyedülálló 10 éves szerkezeti és homlokzati garanciával.

Bármilyen felvetődő kérdés esetén érdeklődjön munkatársainknál, készséggel állunk rendelkezésére!

Letölthető dokumentumok