Bejelentkezés

Sunny

Prémium termék, egyedi forma, sajátos stílus.

Tolóajtók, hatalmas üvegfelületek.

Speciális homlokzati burkolat 10 év garanciával.

Tágas pihenőtér, szauna, infra, vagy dual szauna, zuhanyzóval, igény esetén wc-vel.

Fischer Art klímaberendezéssel.

M ennyezeti infrapanel fűtéssel.

Igény szerint fedett terasszal, vagy motoros pergolával is kérhető!

Bővebben
Sunny
SunnySunnySunnySunnySunnySunnySunnySunnySunnySunny

Részletek

SZAUNAHÁZ - SUNNY

Gondoltunk azon kedves szaunázás szerelmeseire is, akik kedvelik a nagy nyílászárókat. A hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően még inkább élvezhetik a panorámát. A Sunny modelljeink nagy pihenőtérrel, szaunával, zuhanyzóval, igény esetén wc-vel, akár konyhával is rendelkezhetnek.

Az eltolható nyílászárók szinte együvé varázsolják az épületet a környezettel. A Sunny szaunaházak energiatakarékos elektromos fűtőtestekkel és klímával felszereltek. A komfort fokozása érdekében opcionálisan kérhető motoros redőny, vagy zsaluzia is.

Az alaptípus nem tartalmaz fedett teraszt, de természetesen az ilyen jellegű igényeknek is megtudunk felelni. Kérhető bármekkora méretű teraszfedés, vagy akár motoros alumínium pergola is.

A homlokzati burkolat 125 féle színből választható ki, akár famintás változatban is. A homlokzat anyaga természetes rost lemezekből készül, és főként olyan fából áll, amely úgynevezett erő-papírokból lett feldolgozva. Fűrészáruk vagy fűrészanyagok mellékterméke, abszolút nem igényel karbantartást! Az erő-papírok szintetikus gyantákkal vannak impregnálva, a nedvességálló lemezek magas nyomáson és hőmérsékleten vannak szárítva és préselve. Ezek a lemezek nem tartalmaznak szerves halogén vegyületeket (vagy klórt, fluoridot, brómot, stb.), mint például az üvegházhatást okozó gázok vagy PVC. Nem tartalmaznak továbbá azbesztet vagy faanyagvédő szereket (gombaölő szereket, rovarírtókat stb.), és mentesek kéntől, higanytól és kandiumtól. A szárítási folyamat során használt levegő eltávolítását egy regeneratív termikus oxidációval végzik, a kapott hőt visszavezetik a szárítási folyamatba. Ezzel a hatékony légkezelő rendszerrel elnyerte a „climate:active” díjat az Osztrák Energia Ügynökségtől és a Szövetségi Minisztériumtól a Környezetvédelemért. Ezzel évente 10,000 tonnával kevesebb CO2-t bocsát ki. A homlokzat teljesen UV és időjárásálló, ellenáll a jégnek, karcmentes, könnyen mosható!

Fűtés

Az általunk beszerelt elektromos radiátorok már az iparág csúcskategóriás fűtőbetétjével rendelkeznek. A hagyományos elektromos radiátorokkal ellentétben tökéletesen hangtalan, használata hálószobában és gyerekszobában is ideális választás.
A radiátorok beépített digitális termosztáttal vannak felszerelve. A programozási funkciók használatával további megtakarítások érhetőek el.

A Noirot elektromos fűtőpanel a legújabb RX Silence fűtőbetétnek köszönhetően teljesen hangtalan. A beépített fűtőbetét egykomponensű, azaz egy darab alumínium monoblokk. Az elektromos fűtőbetét felfűtési és hűlési fázisban is csendes, nem kattog, nincsenek hőtágulásból keletkező zavaró hangok. Az elektromos fűtőpanel vezérlését egyedülálló módon félvezetővel (szilícium) oldották meg, bekapcsoláskor sincsen a hagyományos fűtőpanelekre jellemző kattanás, behúzó relé vagy bimetál hang.
A fűtőpanelek működési elve alapvetően konvekciós, azonban működése közben a felületen hősugárzásként is megjelenik a hőleadás. A hősugárzás a komfort érzet növelése érdekében hasznos funkció.

A konvekciós elv alapvetően a helyiség levegőjének keringtetését jelenti. A fűtőpanel az alsó hidegebb légréteget szívja magába, felmelegíti azt, majd később egyenletesen becirkuláltatja azt. A Noirot fűtőpanelek jellemzője ezen kívül a sugárzó hőleadás és a konvekció együttes alkalmazása. A hőleadó felület maximalizálja a hőérzetet, hiszen a felhasznált energia 20%-a sugárzó hő formájában hasznosul.
A beépített digitális szobatermosztát megfelel a legszigorúbb Úniós előírásoknak, aktívan szabályozza fűtőpanel működését, képes észlelni az ablak vagy ajtónyitásokat, és különböző programozási lehetőségeket nyújt. Egyes modelljeink már jelenlét érzékelővel is el vannak látva így automatikusan észlelik ha az adott helyiség használatban van, megemelik a helyiség hőmérsékletét.

A ház okos rendszerrel vezérelhető, így telefonja segítségével is kezelheti a világítást, a fűtést, a klímát és a szaunát is. A külső és belső hangszórók, azok telefonról történő indítása is alaptartozék az épületnek.

Felszereltség:

- 1 db finn szauna, opcionálisan dual, vagy infra szauna
- pihenőtér
- zuhanyzó
- hőszigetelt panoráma pvc nyílászárók (toló/bukó ajtók)
- 1db üvegezett PVC bejárati ajtó (zárható)
- mennyezeti szpot lámpák
- Livolo kristályüveg kapcsolók, dugaljak
- Smart House System (telefonos irányítás)
- Noirot energiatakarékos oldalfali elektromos fűtőtestek (típustól függő mennyiségben)
- 4 db hangszóró Bluetooth rendszerrel
- 1 db Fischer Comfort Art Plus inverteres klíma
- fa, vagy hideg padlózat
- korcolt alumínium fedés
- alumínium ereszcsatorna
- speciális homlokzati burkolat

Telepítési feltételek:

- Vízszintes beton aljzat
- Elelktromos betáplálás (mérettől függően 230V, vagy 400V)
- Víz, szennyvíz lefolyó (csak vizes helyiségek esetén)
- LAN internet kábel, ennek hiányában megfelelő jelerősségű WI-FI
- Megrendeléskor pontos információkkal szolgálunk az előkészítésre vonatkozóan. Betonozási segédletet, alaprajzot készítünk, melyen feltüntetjük a pontos áram, víz és egyéb igényeinket.

Helyszíni felmérés:

- A helyszíni felmérés díja egységesen 100.000.-Ft, Győrben, Budapesten és környékén 40.000.-Ft, mely összeg megrendelés esetén teljes egészében jóváírásra kerül a végösszegből.

Tervezési díjak:

- Az alapmodellektől eltérő épületeket 500.000.-Ft vállalási díjért tervezzük meg, mely összeg megrendelés esetén teljes egészében jóváírásra kerül a végösszegből.

3D látványtervezés:

- Lehetőség van 3D látvány képek elkészítésére. A képek vállalási díja 150.000.-Ft, mely összeg megrendelés esetén teljes egészében jóváírásra kerül a végösszegből.

Kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére!

1152 Budapest, Régi Fóti út 29.

+36-20-333-22-77